3. januar 2015

Serviceaftale for dit website

Når MAMMUTweb har lavet en hjemmeside til dig, kan du i princippet drive den selv. Den medfølgende brugervejledning og WordPress’ generelt lettilgængelige brugergrænseflade gør at de fleste med lidt teknisk indsigt selv kan varetage vedligehold og opdatering af websitet.

Vil du gerne slippe for dette, kan du indgå en serviceaftale med MAMMUTweb.

En serviceaftale kan indeholde

 • Vedligeholdelse af WordPress sourcekode
  MAMMUTweb sikrer at dit website kører på den seneste version af WordPress. Evt. opdateringer installeres og websitet gennemgås for at sikre at det ikke konflikter med indhold og udseende.
 • Opdatering af plugins og øvrige moduler
  MAMMUTweb installerer opdateringer til plugins mv., og gennemgår websitet for at sikre at det ikke konflikter med indhold og udseende.
 • Backup
  MAMMUTweb foretager backup af alle sider på websitet, samt dennes opsætning. Backuppen opbevares af MAMMUTweb samt sendes i kopi til dig.
 • Fejlsøgning og -rettelse
  MAMMUTweb er klar til at afhjælpe de tekniske problemer, du måtte støde på med dit website.
 • Indhold
  Du kan vælge at få hjælp til selve redaktørarbejdet. Det kan være sparring og korrektur på tekster, redigering og publicering af indhold.

Alle serviceaftaler indgås individuelt, med de elementer, der er relevante, og efter enten fastpris eller klippekortsprincippet. Typisk på en time om måneden – for kr. 510 + moms. Men aftalen er som sagt individuel, og kommer kun til at indeholde det, du har brug for.